KURSUS APLIKASI ANDROID (PENDAFTARAN ditutup)

MUAT TURUN BORANG

TAJUK:

KURSUS ANDROID DAN PANGKALAN DATA (MYSQL)

PERIHAL:

PELAJARI SECARA TEORI DAN PRAKTIKAL CARA MEMBINA APLIKASI ANDROID YANG DAPAT SALING BEROPERASI DENGAN PANGKALAN DATA (MYSQL) DENGAN MENGGUNAKAN SENIBINA REST. ANDA AKAN MEMPELAJARI CARA UNTUK LOG MASUK DAN MEMANUPULASI MAKLUMAT DARI PELAYAN DATA MYSQL ("DATABASE SERVER") UNTUK DIPAPARKAN KE PERANTI ANDROID PENGGUNA

TARIKH:

...

JADUAL:

HARI 1 - PAGI (PENGENALAN ANDROID)

HARI 1 - PETANG (PENGENALAN SENIBINA REST)

HARI 2 - PAGI & PETANG (TEORI & PRAKTIKAL MEMBINA APLIKASI)

LOKASI:

ICT INCUBATOR CENTRE, L3.07, PUSAT TRANSFORMASI BANDAR (UTC), LOT 378, SEKSYEN 16, JALAN HAMZAH, 15050 KOTA BHARU, KELANTAN, MALAYSIA (MAP DIRECTION)

KUMPULAN SASAR:

PEG. TEKNOLOGI MAKLUMAT, WEBMASTER, PENSYARAH & TENAGA PENGAJAR KURSUS IT, JURUTEKNIK KOMPUTER, USAHAWAN IT, PENGATURCARA DAN TERBUKA UNTUK PEMINAT & PEMULA ANDROID.

ALATAN/TEKNOLOGI: KOMPUTER RIBA, ANDROID STUDIO, MYSQL, PHP, JSON, PELAYAN WEB & DATA, INTERNET DAN NOTA LATIHAN. (DISEDIAKAN)

TELEFON ANDROID DAN KABEL USB KOMPUTER KE TELEFON. (OPSYEN - DIBAWA OLEH PESERTA)

METODOLOGI KURSUS:

PESERTA AKAN DIDEDAHKAN SECARA TEORI DAN PRAKTIKAL DENGAN LATIHAN PESAT SELAMA 2 HARI UNTUK MENGHASILKAN APLIKASI ANDROID YANG DAPAT SALING BEROPERASI DENGAN PANGKALAN DATA DI PELAYAN WEB.

PRA-SYARAT:

PENGALAMAN DALAM PENGATURCARAAN ADALAH TIDAK WAJIB TETAPI SATU KELEBIHAN. ANDA AKAN DIBIMBING SECARA BERLANGKAH BERSAMA KOD SUMBER. TAHAP KURSUS INI ADALAH UNTUK PEMULA ("BEGINNERS")

BAHASA PENGANTARA:

BAHASA MALAYSIA

YURAN:

RM850 SETIAP PESERTA. (YURAN TERMASUK MAKAN PAGI, MAKAN TENGAH HARI, NOTA, SIJIL DAN PENGGUNAAN KOMPUTER/PERISIAN SERTA BILIK YANG KONDUSIF DAN BERHAWA DINGIN)

 

MUAT TURUN BORANG

NOTA:

1. KURSUS INI ADALAH HASIL USAHASAMA ICT INCUBATOR CENTRE (MSC STATUS INCUBATOR) DAN INNOVACIA MOBILE.

2. UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI: 019-335 7445 / 017- 881 8189

3. PENDAFTARAN DITUTUP

 

 

 

android, android apps, android training, android developer, android games, mobile apps, kursus android, android malaysia, android phone, mobile developer, android and restful, android and php, android and mysql, android web services, learn android, android rest
web
analytics